Sare de Baie Terapeutica cu Plante Medicinale



Rasfat natural pentru momentele tale speciale...
Este o sare spumanta, sulfoiodurata, cu efect miorelaxant, emolient și hidratant. Ofera o baie unica si minunata in compania suava a plantelor, recomandata in serile in care va pregatiti pentru un somn adanc si linistit.






Se introduce sarea de baie in cada, lasand apa calda (37 ºC) sa curga peste sare, pentru a activa proprietatile terapeutice ale plantelor. Durata baii va fi de 20-30 min. Se recomanda o cura de 10 bai cu un interval intre ele de 1-2 zile, pentru efecte benefice asupra organismului. Dupa baie nu se recomanda clatirea pentru a nu inlatura mantaua de sare depusa. Corpul va fi invelit intr-un halat calduros cel putin 3 ore dupa cura cu sare.
Indicatii: stari depresive, anxioase, tulburari ale somnului, distonii neurovegetative, afectiuni reumatice (spondiloze, artroze, gonartroze), cronice inflamatorii (spondilita achilozanta, sponidartropartii, artrite secundare), afectiuni sechelare post traumatice.
Ingrediente: sare naturala de salina sulfoiodurata (salina Praid), extracte hidroalcoolice din plante (castan, coada calului), plante medicinale uscate (flori de menta), uleiuri esențiale naturale (lavanda, salvie, cimbru), iodura de potasiu, bicarbonat de sodiu, acid citric, sodium laureth sulfate, colorant.
300 g


Niciun comentariu: