Sare de Baie Mediteraneana pentru Bebelusi

Este o sare de baie delicata, creata de o mamica, cu drag, pentru bebelusha ei de cateva luni. Ideea a venit in urma dorintei de a-i oferi micutei mele relaxarea si rasfatul unei baite calde, in compania suava a plantelor, acum, in serile friguroase de toamna ce au poposit deja. Si pentru ca Teo face deja baie in cada mare, de cand avea o luna, profit si eu alaturi de ea, de proprietatile binefacatoare ale lavandei, de mirosul suav al melissei si de minunata sare greceasca ce-ti lasa pielea mai fina decat a unui nou-nascut.

Ingredientele sunt exclusiv naturale si anume: sare de mare mediteraneana, adusa de un prieten drag tocmai din Grecia, natural iodurata, plante medicinale uscate (flori de lavanda) si uleiuri esentiale naturale (lavanda si melissa).

Datorita formulei bogate in extracte medicinale, sarea previne iritatia pielii, fiind indicata in afectiuni dermatologice de tip alergic. Liniștește și normalizează somnul agitat datorită combinației de uleiuri esențiale, este antidepresivă, antispasmodică și carminativă.

Ce mai, un adevarat rasfat pentru pielea micutei mele !

                            100_5414100_5416 

Pentru mamicile doritoare, o veti gasi si aici !

Niciun comentariu: