Sapun antibacterian cu eucalipt si rasini de brad

Un sapun lucrat manual, din ingrediente 100% naturale, pentru dimineti proaspete si parfumate….Miroase “demential” a menta si eucalipt, revigoreaza, intinereste si catifeleaza pielea lasand-o moale si matasoasa pentru intreaga zi.

Este sapunul meu preferat, lucrat cu drag, pentru ca de fiecare data imi aminteste de locurile frumoase pe care le-am  colindat in cautare de “pretioasele” rasini si muguri de brad. De zilele insorite de vara, de aerul curat al padurii pe care nu ma mai saturam sa-l respir, de mirosul fraged al ierbii…

9884066-purple-pine-cones-on-a-tree

O combinatie unica de ingrediente naturale alese cu grija pentru a pastra intacte calitatile extraordinare ale acestor daruri ale naturii. Are proprietati cicatrizante, antiinfectioase si antiinflamatoare prin continutul bogat de rasini si eucalipt, hraneste si catifeleaza  prin aportul optim de uleiuri naturale vegetale.

                             100_5425100_5426

Contine uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier si floarea-soarelui, ulei din samburi de struguri, maces salbatic, rasina de brad, flori de menta, esential de brad, menta si eucalipt.

Este un Produs 100 % natural, ce nu contine coloranti sau parfumuri sintetice.

Pentru doritori il gasiti si in magazin. Serie limitata !

Niciun comentariu: