Despre Bunatatile noastre de PovesteDaca ati poposit aici, inseamna ca va doriti o alternativa naturala pentru trupul si sufletul dumneavoasta...Bunatati de Poveste inseamna in primul rand pasiune, inseamna Bunatati realizate cu drag, dupa retete stravechi, culese cu grija din zona Moldovei de altadata, de la bunicii si batranii care inca mai stiu sa traiasca frumos, bucurandu-se de darurile lasate de Dumnezeu...


Tot aici veti gasi sapunuri din gama NOOR, realizate manual din ingrediente exclusiv bio. Asta inseamna ca la prepararea lor se utilizeaza uleiuri vegetale, plante si esente cu cel mai ridicat grad de puritate si prospetime, adesea din gradina proprie, astfel incat sapunul sa isi atinga efectul final de ingrijire si hidratare. 


Absolut toate tipurile de sapun sunt obtinute prin metoda "la rece" in care procesul de saponificare are loc in mod natural, fara a fi catalizat de temperatura ridicata. Chiar daca are dezavantajul de a se intinde pe o perioada de 4-6 saptamani, procedeul este insa cel mai indicat deoarece pastreaza intacte absolut TOATE proprietatile benefice ale uleiurilor ce intra in compozitie.Un alt aspect consta in faptul ca toate sapunurile contin un procent de uleiuri speciale (uleiuri de ingrijire: calendulae, catina, ricin etc.), procent ce ramane nesaponificat si care se regaseste la final in timpul spalarii, astfel incat aceste uleiuri in exces patrund in piele hranind-o si hidratand-o. De aceea, dupa cum veti vedea de cele mai multe ori, dupa o baie in care ati folosit un sapun NOOR, nu mai este necesara o emoliere suplimentara a pielii cu produse de serie, gen creme de fata sau corp.

Datorita continutului bogat de glicerina naturala, recomandam pastrarea sapunului intr-o savoniera curata, fara exces de apa pentru a preveni rehidratarea acestuia.Asteptam cu drag sa ne vizitati pe Noor Boutique !