Cadouri de la Noor....


Cineva spunea odata ceva frumos, care suna cam asa:

"Dragostea miroase tare, dulce, acru, amar, puternic, subtil, a flori, a piele, a rasuflarea celui iubit, a parul celui care doarme langa tine, miroase greu, a lacrimi de fericire sau tristete, a dor, a cuplu, a flori, a vant, a mare, a munte, a toate acestea la un loc. Si cum miros toate acestea? Miros a dragoste..."

Daca sunteti de regula romantici, sau pur si simplu simtiti nevoia doar sa incantati pe cineva drag, un cadou Noor poate fi un mod original de a face acest lucru. Seturile pot fi personalizate in functie de ideile si preferintele voastre, printr-un singur mail in care sa-mi spuneti ce anume va doriti si care este evenimentul.

Am citit mai demult ceva frumos, ceva ce m-a emotionat...Si m-am gandit sa redau putin din acea poveste mai jos....daca sunteti curiosi povestea o gasiti pe www.fiibarbat.ro. Deci...

O poveste cu o fata, un baiat si o frunza

"Acum cativa ani, un prieten de-al meu i-a daruit o frunza de artar unei fete. Fata ii era draga, fata era desteapta, fata a inteles cadoul respectiv.
A luat frunza, a pus-o la presat si a avut grija sa nu se strice in toti anii care au trecut de cand a primit-o.
De altfel, la un moment dat, cand a participat la un curs de engleza impreuna cu baiatul respectiv, a scris despre aceasta in cadrul unei teme in care trebuia sa descrie un cadou special, fara sa spuna insa exact despre ce este vorba.
La cursul respectiv, fata si baiatul stabilisera sa se poarte ca si cand nu s-ar fi cunoscut. Ea statea undeva in prima banca, el undeva in ultima.
In fine, fata a citit tema despre cadoul special si pentru ca participantii la curs nu s-au prins despre ce este vorba, profesorul i-a cerut si ea a dezvaluit in ce consta acel cadou atat de special. [...]
Intre timp, fata a avut ocazia sa primeasca si alte cadouri interesante din partea acelui baiat.

2 comentarii:

Cadouri spunea...

Si presupun ca au avut un happy ending!:D nu?

Raluka spunea...

eu asa sper ...:)