Zacusca picanta de ciuperci

Eeiii, apai cand spui “zacusca” te gandesti inconfundabil la toamna, si la bogatia ei de roade binemeritate. Atat de populara este zacusca asta printre noi, moldovenii, incat gospodinele o fac aproape din orice leguma. Si cum minunatia asta culinara merge de minune, acum cu un must proaspat tras, am desavarsit pentru cei mai “iuti” dintre voi, o varianta de zacusca picanta, condimentata natural doar cu “nebunaticii” gogosari taranesti, care nu au vrut defel sa treaca neobservati.

Asa ca, daca sunteti amatori de senzatii “gustative” inedite, merita s-o incercati, zicem noi !

100_5471

Nota noastra:

Zacusca este realizata in mod traditional, in ceaun de tuci, fiarta indelung la foc de lemne, pentru a-si pastra savoare si gustul de odinioara. La prepararea ei, s-a utilizat exclusiv ulei de masline, legume si condimente naturale.

Pentru pofticiosi, mai avem cateva borcanele in magazin !

Niciun comentariu: